Forum

Hoe kan ik mij registreren voor het forum?

Ga naar www.bvn.tv en klik op "REGISTREER" (rechts bovenaan). Klik op “ik ga akkoord met de voorwaarden”. Vul de gevraagde gegevens in (uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u zelf verzinnen). Neem de bevestigingscode over en klik op “bevestig”. Ga nu naar uw emailbox. U vindt daar direct na uw registratie een e-mail van BVN met daarin uw wachtwoord.

U kunt nu inloggen op www.bvn.tv. Klik op "Log in" op de homepage van BVN en vul uw zelfverzonnen gebruikersnaam en wachtwoord in. Wilt u dat uw gegevens automatisch worden onthouden? Zet dan een vinkje in het vakje "Onthoud login". Klik vervolgens op "Login" en u kunt gebruik maken van het forum.

Hoe kan ik mijn wachtwoord tbv het forum wijzigen?

Ga naar www.bvn.tv en login met uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar het Forum. Bovenin ziet u een blokje met WELKOM. Klik op "Wijzig je profiel". Ga naar "Wachtwoord" en vul vervolgens uw zelfbedachte wachtwoord in, in het daarvoor bestemde vakje. Direct daaronder vult u dit wachtwoord nogmaals in om te bevestigen. Klik vervolgens op "Update Profile" en uw wachtwoord is gewijzigd.

U kunt nu inloggen op www.bvn.tv met uw nieuwe wachtwoord. Klik op "Log in" op de homepage van BVN en vul uw gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord in. Wilt u dat uw gegevens automatisch worden onthouden? Zet dan een vinkje in het vakje "Onthoud login". Klik vervolgens op "Login" en u kunt gebruik maken van het forum.

Ik kan niet op het forum inloggen met mijn wachtwoord. Wat moet ik doen?

Uw wachtwoord en uw gebruikersnaam zijn spatie- en hoofdlettergevoelig. U kunt nogmaals proberen in te loggen. Zet geen spaties, en houd exact de kleine letters en hoofdletters aan. Doe ook geen copy/paste.

Kan ik mijn gebruikersnaam tbv het forum wijzigen?

Dit is helaas niet mogelijk. U kunt wél uw wachtwoord wijzigen. Instructies vindt u bovenstaand.

Meer vragen?