BVN is vanaf 1 juni ook te ontvangen via de Hotbird 13F-satelliet!

30 jaar Bijlmerramp

4 oktober 2022 is het dertig jaar geleden dat er een vrachtvliegtuig neerstortte op een flat in de Amsterdamse Bijlmermeer. 43 mensen overleden. Op BVN diverse programma’s over de vliegtuigramp in de Bijlmer.

Rampvlucht
Vanaf donderdag 29 september dagelijks te zien bij BVN 
De Bijlmerramp is een van de meest controversiële vliegrampen van de twintigste eeuw. Dertig jaar na dato komt er een vijfdelige dramaserie: Rampvlucht. Een op werkelijkheid gebaseerde thriller die te zien is bij BVN.

NOS 30 jaar Herdenking Bijlmervliegramp
Dinsdag 4 oktober
Live verslag van de herdenking van de vliegtuigramp in de Bijlmer, 30 jaar geleden. Tijdens de bijeenkomst zijn er onder meer toespraken en optredens. Na afloop volgt een stille tocht. Deze eindigt bij het Groeiend Monument waar de namen van de slachtoffers worden voorgelezen.

2Doc: Een gat in mijn hart
Woensdag 5 oktober
‘Een gat in mijn hart’ is een debuutdocumentaire van Omroep ZWART. Deze wordt uitgebracht ter ere van de 30-jarige herdenking van de vliegramp die op 4 oktober 1992 plaatsvond. Akwasi gaat samen met zijn lotgenoten de confrontatie met hun gedeelde trauma aan. Zij hebben de vliegramp in de Bijlmer van dichtbij meegemaakt.