BVN is wereldwijd beschikbaar via de app en de livestream op de website en in een belangrijk deel van de wereld via satelliet. In het Caribisch gebied, Duitsland en in meer regio’s zit BVN ook op de kabel.

Download onze app en kijk gratis, zonder inlog of abonnement, op je smartphone of tablet.

Kijk je liever op een groter scherm? Stream de BVN-app naar je televisiescherm via Chromecast en Airplay. Met de app kun je live naar BVN kijken en veel programma’s terugkijken. Je kan onze app downloaden in de App Store of op Google Play. Of klik hieronder op de juiste knop:


Je kan ook via onze livestream op de website naar BVN kijken.

Heb je het begin van een programma gemist? Kijk dan live terug vanaf het begin. De livestream kan je tot 3 uur terugspoelen.

Of kijk BVN via satelliet, beschikbaar in een belangrijk deel van de wereld. Meer informatie over het exacte satellietontvangstgebied vind je hier.

Apparatuuradvies
Om BVN te kunnen kijken via de satelliet heeft u een satellietontvangstset nodig. Deze bestaat uit een digitale ontvanger en een schotelantenne. De schotel wordt buiten uw huis opgesteld en gericht op de satelliet. In huis staat de ontvanger, ook wel decoder of setop-box genoemd. Satellietontvangstapparatuur is overal verkrijgbaar bij gespecialiseerde bedrijven. De uitzendingen van BVN zijn ongecodeerd te ontvangen. Hiervoor heeft u voldoende aan een gangbare free-to-air (FTA) DVB-receiver in combinatie met een goede kwaliteit schotelantenne. De grootte van de schotelantenne is afhankelijk van de locatie waar u BVN wilt ontvangen. De juiste schotelmaat is van groot belang voor een goede, ongestoorde ontvangst.

Kijk hier voor storingen en onderhoud van satellietnetwerk.