Het Sinterklaasjournaal
Dagelijks van 13 november t/m 5 december
Het Sinterklaasjournaal zie je vanaf maandag 13 november weer dagelijks op BVN! Dieuwertje Blok houdt je elke dag op de hoogte hoe de intocht gaat en hoe het verblijf van Sinterklaas en zijn pieten in Nederland verloopt. Dit jaar zit weer boordevol verrassingen. Kijk je mee?

Intocht Sinterklaas 2017
Zaterdag 18 november
De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in het Friese Dokkum, een gezellige vestingstad met een prachtig historisch centrum. Op zaterdag 18 november vaart de Goedheiligman met zijn pieten naar de binnenstad van deze Admiraliteitsstad. Burgemeester Marga Waanders verwelkomt hem op de kade. 

Zapp Sinterklaasfeest
Zaterdag 2 december
Hét Sinterklaasfeest met Sinterklaas en al zijn Pieten. Naar dit familiefeest komt Sinterklaas natuurlijk niet alleen, want hij neemt naast zijn Pieten ook de bekende Zapp presentatoren en acteurs mee en al onze vriendjes van Zappelin. Het feest wordt compleet met o.a. K3, Mega MindyKinderen voor Kinderen, Sarah & Julia featuring Nigel Sean, Nienke, Ron Boszhard


Sint & De Leeuw
Dinsdag 5 december
Traditiegetrouw bezoekt Sinterklaas op het heerlijk avondje Paul de Leeuw. In dit speciale programma maken Paul en Sint er een vrolijke bonte avond van met diverse gasten.