Koningsdag 2021 bij BVN

 

NOS Koningsdag 2021 >>>KIJK LIVE (vanaf 10.50 uur NL-tijd)
Dinsdag 27 april
Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters vieren op 27 april Koningsdag in Eindhoven. Vanwege het coronavirus is het ook dit jaar niet mogelijk om een rondgang door de stad te maken en handen te schudden. Het koninklijk gezin bezoekt daarom een besloten locatie op de High Tech Campus (HTC) in Eindhoven. De NOS doet rechtstreeks verslag van het bezoek, dat live te volgen is bij BVN. De uitzending wordt gepresenteerd door Astrid Kersseboom.

Max Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk
Dinsdag 27 april
Tijdens deze feestelijke uitzending ontvangt Jan Slagter diverse gasten. Zo is de winnaar van Heel Holland Bakt: Elizabeth aanwezig, schuift André van Duin aan en komt de 92-jarige Tine Ronkes langs om haar brief aan de koning voor te dragen. Daarnaast kan de kijker genieten van verschillende muzikale optredens; OG3NE en Gerard Joling zijn van de partij.

Film: Koningsdag
Dinsdag 27 april
Jeugdfilm over de elfjarige Younes, die op verzoek van zijn vader op Koningsdag de auto-onderdelen verkoopt op de Vrijmarkt in het Amsterdamse Vondelpark.

Tijd voor Max Koningsdag
Dinsdag 27 april
Sybrand Niessen en Martine van Os verruilen Studio 23 voor een dubbele uitzending van Tijd voor MAX op Paleis Soestdijk.

NOS Koningsdag 2021: Terugblik Koningsdag
Dinsdag 27 april
Een terugblik met een aantal hoofdpersonen op de hoogtepunten van Koningsdag in Eindhoven. Dit gebeurt vanaf het dak van een oud-Philipsgebouw in de Eindhovense wijk Strijp-1.