BVN is vanaf 1 juni ook te ontvangen via de Hotbird 13F-satelliet!

Over BVN


Overal ter wereld het beste van de NPO.

BVN staat voor het ‘Beste van NPO’ en is de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen buiten Nederland. Elke dag bieden we een selectie uit het actuele televisieaanbod van de Nederlandse Publieke Omroep: nieuws en achtergronden, Nederlandstalig drama, evenementen, educatie en informatie, human interest, sport, amusement en kinderprogrammering. Wereldwijd beschikbaar via onze app en de livestream op de website en in een belangrijk deel van de wereld via satelliet.

Bij BVN kijk je o.a. naar: NOS Journaal, Boer Zoekt Vrouw, Klem, Flikken Maastricht, Op1, NOS Studio Sport Eredivisie, Ik vertrek, Beste Zangers, De Slimste Mens, Podium Klassiek, BinnensteBuiten, Droomhuis Gezocht, NOS Studio Voetbal, Tussen Kunst en Kitsch, Wie is de Mol, Spoorloos, Buitenhof, Het Klokhuis, Sesamstraat, Jeugdjournaal, EenVandaag, Nieuwsuur, Tijd voor Max en nog veel meer. Kijk voor meer informatie bij Programma’s.

Kijk je liever op een groter scherm? Stream de BVN-app naar je televisiescherm via Chromecast en Airplay. Met deze app kun je live naar BVN kijken en veel programma’s terugkijken.

Het is nu ook mogelijk om online naar BVN te kijken via de BVN-app of via de website: www.bvn.tv/bvnlive.

BVN is er voor mensen die een paar weken op vakantie gaan en op de hoogte willen blijven van de actuele ontwikkelingen in Nederland en België, of geen enkele aflevering van hun favoriete serie willen missen. Ook wie voor langere tijd naar het buitenland vertrekt kan via BVN het nieuws, de taal en cultuur van het moederland blijven volgen. Van de Caribische stranden tot de Australische bush, BVN brengt actualiteit en amusement tot in de verste uithoeken van de wereld!

Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.bvn.tv.