Overal ter wereld het beste van de NPO


BVN staat voor het ‘Beste van NPO’ en is de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen buiten Nederland. Elke dag bieden we een selectie uit het actuele televisieaanbod van de Nederlandse Publieke Omroep: nieuws en achtergronden, Nederlandstalig drama, evenementen, educatie en informatie, human interest, sport, amusement en kinderprogrammering. Wereldwijd beschikbaar via onze app en de livestream op de website en in een belangrijk deel van de wereld via satelliet.

Bij BVN kijk je o.a. naar: NOS Journaal, Boer Zoekt Vrouw, Klem, Flikken Maastricht, Op1, NOS Studio Sport Eredivisie, Ik vertrek, Beste Zangers, De Slimste Mens, Podium Klassiek, BinnensteBuiten, Droomhuis Gezocht, NOS Studio Voetbal, Tussen Kunst en Kitsch, Wie is de Mol, Spoorloos, Buitenhof, Het Klokhuis, Sesamstraat, Jeugdjournaal, EenVandaag, Nieuwsuur, Tijd voor Max en nog veel meer. Kijk voor meer informatie bij Programma’s.

BVN brengt het beste van de Nederlandse Publieke Omroep tot in de verste uithoeken van de wereld!

Download onze app en kijk gratis, zonder inlog of abonnement, op je smartphone of tablet.

Kijk je liever op een groter scherm? Stream de BVN-app naar je televisiescherm via Chromecast en Airplay. Met de app kun je live naar BVN kijken en veel programma’s terugkijken. Je kan onze app downloaden in de App Store of op Google Play. Of klik hieronder op de juiste knop:

Geen zin om de BVN-app te downloaden? Kijk dan gewoon via onze livestream op de website.

Heb je het begin van een programma gemist? Kijk dan live terug vanaf het begin. En ook de programma’s daarvóór kan je terugkijken. Want de livestream op onze website kan je tot 12 uur terugspoelen!

Of kijk BVN via satelliet, beschikbaar in een belangrijk deel van de wereld. Kijk voor meer informatie bij ontvangst.

In het Caribisch gebied, Duitsland en in meer regio’s zit BVN ook op de kabel. En op veel vakantieaccommodaties is BVN beschikbaar.

Heb je een programma gemist? Kijk dan de meeste programma’s makkelijk terug.