Grote wijzigingen bij BVN met gevolgen voor alle kijkers! Lees meer>>>

BVN, uw televisiezender in het buitenland

BVN staat voor ‘het Beste van Vlaanderen en Nederland’ en is daarmee dé Nederlandstalige publieke tv-zender in het buitenland.

Gratis, 24 uur per dag overal ter wereld te ontvangen. Online, via de satelliet én via de BVN app.

Elke dag opnieuw selecteert BVN uit het televisieaanbod van de Nederlandse Publieke Omroep en de VRT de beste Nederlandstalige programma’s: nieuws en actualiteiten, sport, documentaires, series, evenementen en kinderprogramma’s.

Nieuws, sport en series
De leukste televisie? U ziet het iedere dag bij BVN. Zoals het NOS- en VRT-Journaal, Nieuwsuur, Op1, Wie is de mol, Zondag met Lubach, Boer Zoekt Vrouw, NOS Studio Sport en Eredivisie (samenvatting). En ook Spoorloos, Ik vertrek, Blokken, Dagelijkse Kost, Thuis en Flikken Maastricht. En niet te vergeten kinder- en jeugdprogramma’s zoals Sesamstraat, Het Klokhuis en nog veel meer. Kijk voor recente programma-informatie bij Programma’s.

BVN is overal ter wereld te ontvangen via satelliet en internet
BVN is wereldwijd 24 uur per dag via meerdere satellieten te ontvangen. In Caribisch Nederland, Aruba, Duitsland en in nog meer regio’s zit BVN ook op de kabel. En gaat u op vakantie? Veel hotels, campings en appartementencomplexen bieden hun gasten BVN. Zo kunt u rechtstreeks BVN kijken op uw hotelkamer, op de camping of in uw appartement. Kijk voor meer informatie bij Ontvangst.

Het is ook mogelijk om live naar BVN te kijken via de livestream op BVNLIVE.

BVN is er voor Nederlanders en Vlamingen die voor langere duur in het buitenland verblijven, zoals emigranten en expats, zij kunnen via BVN het nieuws, de taal en de cultuur van het moederland blijven volgen. Ook is BVN er voor diegenen die voor korte duur naar het buitenland gaan, zoals vakantiegangers, zakenreizigers, tweede woningbezitters en overwinteraars die zo toch op de hoogte kunnen blijven van de actuele ontwikkelingen in Nederland en België, en geen enkele aflevering van hun favoriete serie hoeven te missen. BVN is er op al die belangrijke momenten: BVN verbindt, BVN is herkenbaar, bij BVN voel je je weer even ‘thuis’. Van de Caribische stranden tot de Australische bush, BVN brengt actualiteit en amusement tot in de verste uithoeken van de wereld!

 

Heeft u een vraag, een reactie op een programma, een verzoek, compliment of klacht? Kijk dan bij de FAQ’s staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Of heeft u een reactie? Dan kunt u deze plaatsen op het forum.