Sinterklaas

sinterklaas bvn

De komende weken is vooral jong publiek weer in de ban van Sinterklaas. Tot 5 december kunnen televisiekijkers in binnen- en, dankzij BVN, buitenland genieten van Het Sinterklaasjournaal en heel veel andere leuke Sinterklaas programma’s!


Het Sinterklaasjournaal

Vanaf maandag 9 november
Verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de Goedheiligman in Nederland.

 

Intocht Sinterklaas 2021
Zaterdag 13 november
De intocht van Sinterklaas zal worden uitgezonden vanuit een geheime plaats in Nederland. Presentatie is in handen van Dieuwertje Blok, natuurlijk weer bijgestaan door Jeroen Kramer.

 

 


Zapp Sinterklaasfeest

Zaterdag 5 december
Hét Sinterklaasfeest met de échte Sinterklaas! Sinterklaas, zijn Pieten en Dieuwertje hebben er weer een gezellig feestje van gemaakt! Samen met o.a. K3, Kinderen voor Kinderen, Fenna en vele Zappelin vriendjes.

 

Het Sinterklaasjournaal jaaroverzicht
Zaterdag 5 december

Verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de goedheiligman in Nederland.

 

 


Sint & De Leeuw
Zaterdag 5 december

In de Sinterklaas-special van Busje Komt Zo trekt Paul met de goedheiligman in een grote bus het land in om mensen te verassen met cadeaus.