sinterklaas bvn

De komende weken is vooral jong publiek weer in de ban van Sinterklaas. Tot 5 december kunnen televisiekijkers in binnen- en, dankzij BVN, buitenland genieten van Het Sinterklaasjournaal en heel veel andere leuke Sinterklaas programma’s!


Het Sinterklaasjournaal

Vanaf maandag 9 november
Verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de Goedheiligman in Nederland.

 


Intocht Sinterklaas in Nederland

Zaterdag 14 november
Ook in 2020 gaat de landelijke intocht van Sinterklaas door. Maar vanwege het coronavirus mag er bij de aankomst van Sinterklaas geen publiek aanwezig zijn. Het blijft dan ook geheim waar Sinterklaas het land binnenkomt.

 

 

De Zak van Sinterklaas
Zaterdag 14 november
Op de dag dat de Sint in ons land aankomt, heeft zijn hulp-Sinterklaas zeven gasten uitgenodigd voor een vervroegde pakjesavond.

 


Zapp Sinterklaasfeest 2019

Zaterdag 5 december
Hét Sinterklaasfeest met de échte Sinterklaas! Sinterklaas, zijn Pieten en Dieuwertje hebben er weer een gezellig feestje van gemaakt! Samen met o.a. K3, Kinderen voor Kinderen, Fenna en vele Zappelin vriendjes.

 


Heerlijk avondje voor Sinterklaas

Zaterdag 5 december

De Sint wordt verrast met een exclusief afscheidsfeest met onder meer bekende gasten. Naast het verrassen van de Goedheiligman worden er meer mensen in het zonnetje gezet. Een avond vol vertier voor het hele gezin!