Tour de France bij BVN

Wil je op de hoogte blijven van de tour in het buitenland? Dan zit je goed bij BVN!
Op zaterdag 29 augustus gaat de 107de Ronde van Frankrijk van start in Nice. Alleen de startdatum al maakt duidelijk dat het een ongewone Tour wordt. Corona heeft ook de koerskalender op zijn kop gezet. De coronamaatregelen hebben niet alleen gevolgen voor de organisatoren, de renners en hun entourage, maar ook voor de verslaggevers en het publiek. 

NOS De Avondetappe
Dagelijks op BVN
De Avondetappe komt dit jaar van Nederlandse bodem. De tafel van Dione de Graaff reist iedere avond naar een karakteristieke locatie met een verhaal uit de Nederlandse wielergeschiedenis. Op zoek naar voetstappen van de Tour in Nederland. Doordeweeks iedere dag doorgaans iets voor half tien, in het weekend tussen 22.00 en 23.00 uur. 

 

 

Vive le vélo
Dagelijks op BVN om 13.30 uur (BE-tijd)
Als gevolg van corona reist Vive le vélo dit jaar niet mee met het peleton, maar wordt de Tour-talkshow van Karl Vannieuwkerke uitgezonden vanuit eigen land. Karl blikt elke avond samen met drie gasten op een tot de verbeelding sprekende locatie terug op de voorbije Tour-dag. Vive le vélo strijkt neer aan de mooiste kastelen, abdijen en een pak andere bijzondere plekken die ons land rijk is.

 

 

Bekijk deze programma’s op je smartphone, tablet, laptop of pc  gratis via de livestream van BVN: www.bvn.tv/bvnlive

 

BVN is de publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. Dagelijks zenden we een selectie uit van het televisieaanbod van de NPO en VRT. Onze programma’s zijn 24 uur te bekijken via BVNLIVE, de satelliet en in duizenden hotels.