Tweede Kamerverkiezingen 2021

,

Tweede Kamerverkiezingen 2021


BVN besteedt de komende weken uitgebreid aandacht aan de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17
maart.

Dit zijn de verkiezingsprogramma’s op BVN:

Kiespijn
Iedere woensdag
Vier zondagen lang, de laatste vier voor de verkiezingen, loodst Diederik Ebbinge de zoekende kijker en zwevende kiezer langs de afgronden van het politieke landschap.

Pauw’s Verkiezingsdebatten
Maandag 8 maart t/m 11 maart
Jeroen Pauw leidt vanuit Amsterdam vier avonden achter elkaar een debat tussen telkens twee lijsttrekkers van de grote politieke partijen.

Stemmen van Nederland
Maandag 8 maart
Drie politieke kopstukken gaan drie verschillende deuren langs om vervolgens in gesprek te gaan met kiezers, die met hun persoonlijke verhaal staan voor de grote thema’s van deze tijd.

Pointer: de digitale verkiezingen
Woensdag 10 maart

Ook social media wordt door de politieke partijen actief ingezet om stemmen te winnen. Hoe groot is die invloed van de social media?

EenVandaag Debat
Maandag 15 maart
Twee dagen voor de verkiezingen gaan VVD, CDA, PVV, D66, GroenLinks en PvdA met elkaar in debat bij EenVandaag.

NOS Nederland Kiest: De Stemming
Dinsdag 16 maart
Een gevarieerd programma waarin lijsttrekkers van de kleinere partijen te gast zijn, kiezers aan het woord komen en geschakeld wordt met stembureaus in het land.

NOS Nederland Kiest: Het Debat
Dinsdag 16 maart
In NOS Nederland Kiest: het Debat is het de beurt aan de lijsttrekkers van de acht grootste partijen. De lijsttrekkers gaan in duo’s met elkaar in debat.

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen
Woensdag 17 maart LIVE vanaf 20.30 uur (NL-tijd)
Na drie dagen stemmen sluiten op 17 maart de stembureaus en is het de beurt aan de tellers. De NOS praat de kijker de hele avond bij over de verkiezingen vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer. Rob Trip presenteert de uitzending samen met Malou Petter.

Goedemorgen Nederland
Donderdag 18 maar